Om oss

Vi är SportFocus

SportFocus är en svensk sportbildbyrå som specialiserat sig på att fotografera och dokumentera olika typer av sportevent, idrottstävlingar och mycket mer. Vi har vår bas i Skåne men rör oss över hela landet tillsammans med våra kollegor och samarbetspartners. Anlita oss som fotografer när ni har idrottstävling eller någon typ av sportevent - det tjänar ni på. Läs mer om det här: blablabla-länk.

Bli en av oss

Vi är alltid på jakt efter skickliga medarbetare och samarbetspartners. Känner du att du vill bli en del av vårt koncept? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Just nu söker vi fotografer i:

  • Skåne
  • Jämtland
  • Halland
  • Stockholm
  • Norrland

Letar du efter en bild?

SportFocus har ett stort arkiv och hjälper gärna till att försöka hitta den bilden du letar efter. Vi publicerar endast utvalda bilder från varje evenemang vi har varit på. Därför finns det stor chans att vi hittar fler på den personen du önskar ha bild på. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Delning  och nedladdning av vattenstämplade bilder

Privat användning, inklusive delning på personliga sidor som Facebook och Instagram, är allmänt tillåtet. Observera att bilder som sparas från webbplatsen kommer att innehålla vattenstämplar och eventuellt logotyper. Det gäller ej om ni köper bilderna, då får ni bilder utan vattenstämplar och logotyper. Vi blir jätteglada om de bilder ni använder och delar, taggas till oss.

Kommersiell användning

Kommersiell användning av bilderna kräver godkännande från SportFocus. Kontakta oss för mer information.

Betalning

SportFocus har idag Swish som betalningslösning. Detta för att underlätta för dig som kund. Vår lösning är byggd på ett sätt som gör att när betalning är gjord så skickas det automatiskt ett mail till dig med bilderna du nyss köpt. Har du inte fått bilderna inom en timme, hör då av dig till oss.

Vanliga frågor

Vi får massor med frågor kring bilder, fotografering och hur det fungerar att anlita oss. Vi har samlat frågor här: Vanliga frågor

Vi driver SportFocus.

Christoffer Borg Mattisson

Delägare i SportFocus Sportbildbyrå. Christoffer är affärsutvecklare och fotograf på SportFocus. Sportnörd som vanligtvis fotograferar alla typ av idrott, såväl inomhus som utomhus. Älskar sport och anser att bra bilder är bilder som förmedlar en känsla. Fotograferat sport och idrottstävlingar sedan 2006.

Ni kontaktar Christoffer på christoffer@sportfocus.se eller 070-7773603.

Emil Isaksson

Delägare i SportFocus Sportbildbyrå. Webbutvecklare och grafisk formgivare på SportFocus. När han inte är ute och filmar med sina drönare så utvecklar han webblösningar och tar fram grafiska saker. Emil har svart bälte i design och videoredigering.

Ni kontaktar Emil på emil@sportfocus.se eller 073-3922845.

Om SportFocus.

SportFocus är en svensk sportbildbyrå som specialiserat sig på att fotografera och dokumentera olika typer av sportevent, idrottstävlingar och mycket mer. SportFocus ägs och drivs av Christoffer Borg Mattisson AB och KA50 Design AB.
Läs mer här: Om oss
Vanliga frågor: Klicka här!
Villkor: Villkor

Kontakta oss

Mail: info@sportfocus.se
Tel: 070-7773603

SportFocus (Christoffer Borg Mattisson AB)
Verkstadsvägen 5
241 38 Eslöv

Senaste evenemangen:


{{collection.name}}

 

Ⓒ Copyright 2018 SportFocus.se (Christoffer Borg Mattisson AB & KA50 Design AB)